Ons Leveringsbeleid is opgesteld om aan u, de klant, uit te leggen hoe wij de Verwerkingsservice leveren die op onze website wordt aangeboden.

[1] De uk-eta.com website is een particulier, derde partij die gegevens verwerkt voor ETA-toepassingen en is op geen enkele manier verbonden met de regering van het Verenigd Koninkrijk.

[2] De verleende diensten zijn als volgt:

  • Invoeren en verwerken van ETA-aanvraaggegevens.
  • Zelfde dag verwerking en statusupdate.
  • Bevestiging van reisautorisatie per e-mail
  • Updates van aanvraaginformatie en statuscontrole gedurende 2 jaar na ontvangst van ETA.
  • 24/7 ETA e-mail en telefonische klantenservice.
[3] uk-eta.com garandeert niet dat aanvragen worden geaccepteerd, we verwerken alleen de aanvraaggegevens van de klant en integreren deze in het ETA Home Office systeem.

[4] De klant is verantwoordelijk voor het verstrekken van geldige en nauwkeurige informatie over de aanvraag, uk-eta.com is niet aansprakelijk voor afgewezen aanvragen als gevolg van ongeldige of onjuiste informatie verstrekt door de klant.

[5] Zodra de aanvraaggegevens zijn ingediend, heeft uk-eta.com 24 uur om de aanvraag te verwerken en de klant een statusupdate te geven. Er worden geen serviceclaims geaccepteerd voor niet-geleverde reisautorisatiebevestigingsdocumenten binnen 24 uur nadat de informatie door de klant is ingediend. De klant heeft het recht om een claim in te dienen als hij na 24 uur geen bevestigingsdocument of statusupdate heeft ontvangen.

[6] Aanvragen kunnen om verschillende redenen door Binnenlandse Zaken in de wacht worden gezet, in deze gevallen zal een medewerker van de klantenservice contact opnemen met de klant om een mogelijke oplossing te coördineren. Hetzelfde geldt als de aanvraag wordt afgewezen.

[7] De diensten die hier worden geleverd, hebben betrekking op het indienen van ETA-aanvragen. De kosten voor het verwerken van aanvragen zijn inclusief alle servicekosten (tot $100), die afhankelijk zijn van de locatie van de aanvrager. Wij zijn niet verbonden aan de Britse overheid, het ministerie van Binnenlandse Zaken of het UKVI. De verwerkingskosten zijn inclusief £10 voor UKVI voor het uitgeven van je ETA. Je kunt direct solliciteren via https://apply-for-an-eta.homeoffice.gov.uk/how-to-apply. Door het kopen van onze diensten gaat de klant akkoord met het betalen van een service fee voor data entry en assistentie service fee die de verplichte £10 fee omvat die betaald wordt door uk-eta.com namens hem/haar aan Home Office of UK Visas and Immigration voor de ETA systeem fee.

[8] De Klant geeft ook expliciete toestemming om uk-eta.com zijn/haar aanvraaggegevens te laten beheren en in zijn/haar naam een aanvraag in te dienen bij het Home Office ETA systeem. Volgens ons privacybeleid en de privacyverklaring van de Britse overheid met betrekking tot de Britse ETA op: https://www.gov.uk/government/publications/electronic-travel-authorisation-eta-privacy-information-notice

[9] De Klant verklaart dat hij/zij gerechtigd en wettelijk bevoegd is om met de opgegeven creditcard of bankpas te betalen. uk-eta.com zal de ingediende creditcard één totaalbedrag in rekening brengen en is niet aansprakelijk voor illegaal gebruik van kredietinformatie die door de klant is ingediend.

Zodra onze Verwerkingsservice op dezelfde dag is voltooid, inclusief weekenden en feestdagen, leveren we het product uitsluitend per e-mail aan je.

We raden je sterk aan om ons e-mailadres support@uk-eta.com toe te voegen aan je witte lijst om ervoor te zorgen dat onze e-mail niet wordt geweigerd vanwege een overvolle inbox.

PDF-bestanden kunnen worden gelezen met Adobe reader, dat gratis kan worden gedownload.

Als je vragen hebt over ons leveringsbeleid, kun je per e-mail contact met ons opnemen via support@uk-eta.com. We reageren binnen 24 uur.

Onze Verwerkingsservice wordt geacht aan u te zijn geleverd wanneer deze via e-mail is verzonden. We raden je aan een geprinte kopie van je reistoestemming mee te nemen, omdat sommige luchtvaartmaatschappijen een kopie willen zien bij het inchecken.